Vinssi-pussukka Tanssi

19,90 

Ihastuttavan värikylläinen Muumi-mallistoomme kuuluva fuksianpunainen Vinssi-mallinen pussukkalaukku, jossa on metallinen sulkumekanismi ja pitkä irrotettava olkanauha. Laukun kuosi on ruudutettu rennoilla viivoilla ja siinä on brodeerattu kuva Tove Janssonin piirtämästä Pikku Myystä sateenvarjon kanssa. Kokonaisuus on kauniin tyylikäs.
Tuotetunnus (SKU): 35506124 Osastot: ,

Kuvaus

Vinssi-laukun nimi juontaa juurensa Muumipapan nuoruudesta, jolloin hän on viettänyt boheemia elämää ystävänsä Vinssin kanssa – ja nyt aikuisina he muistelevat mielellään yhdessä nuoruuttaan. Vinssi-pussukka on suorakaiteen muotoinen, siinä on sulkimena näppärä nupillinen metallilukko ja siinä on pitkä irrotettava olkahihna. Pussukkalaukku on kestävää puuvillacanvasta.

Ihastuttavan violetti pohjaväri saa ryhtiä hennosta ruudutuksesta. Tanssi-kuosissa Pikku Myy on varustautunut suurella sateenvarjolla tanssivia sadepisaroita vastaan. Tove Janssonin piirros Pikku Myystä sateenvarjosta kädessään, on kevyen iloinen. Pikku Myykin näyttää suorastaan odottavan sateenvarjon kangasta vasten ropisevan sateen aiheuttamaa tanssia, rytmikästä ropinaa.

Pussukkaan mahtuu näppärästi pieni rahapussi, puhelin ja muut pienet tarvikkeet. Väriä, tyyliä ja iloa päivään!

Lisätiedot

Paino 150 g
Mitat 20 × 14 × 3 cm
Materiaali

100 % puuvilla, metalli

Pesuohje

pintapesu

Siirry sivun alkuun