Emma-pussukka Juhlahetki

16,90 

Tyylikäs tummasävyinen Muumi-mallistoomme kuuluva Emma-mallinen pussukka, jossa on metallinen sulkumekanismi sekä hyvin tilaa päivittäisille pienille tarvikkeille. Mustalla pohjalla toistuu valkoinen Tove Janssonin piirtämä kuvitus Muumien puutarhajuhlista, jonka yksityiskohtia on väritetty lempeän vaaleanpunaisella. Muumimaista juhlatunnelmaa päivään!
Tuotetunnus (SKU): 35506182 Osastot: ,

Kuvaus

Laukkumallin Emma-nimi juontaa juurensa teoksesta ”Vaarallinen juhannus”. Yksinäinen ja äkäinen Emma on jo vanha, ja toimii edelleen teatterin siivoajana. Emmalla on aina luuta kädessään sekä pyöreät silmälasit. Emma-pussukka on suorakaiteen muotoinen, sen kulmat on pyöristetty ja siinä on sulkimena näppärä nupillinen metallilukko. Se on kestävää puuvillacanvasta, ja sen sivusaumaan on ommeltu Moomin by Martinex -merkki.

Muumilaaksossa on juhlatunnelmaa. Muumipeikko, Niiskuneiti sekä Pikku Myy nautiskelevat juhlajuomaa korkeista laseista. Puutarhaan on sytytetty lyhtyjä, ja siellä täällä on koristeena myös ilmapalloja. Nuuskamuikkusen soitellessa musiikkia, on tunnelma kesäisen onnellinen. Hattivatitkin ihastelevat juhlia kauempaa. Tove Janssonin rakastetut Muumihahmot tulevat kauniisti esiin vaaleanpunaisten yksityiskohtien lomassa, ja kuosina juhlahetki onkin kuplivan iloinen ja herkkä.

Pussukkaan mahtuu näppärästi pieni rahapussi, puhelin ja muut pienet tarvikkeet. Sitä voikin käyttää vaikka meikkipussina tai pienenä, rentona clutch-tyylisenä laukkuna. Tyyliä ja iloa päivään!

Lisätiedot

Paino 100 g
Mitat 20 × 15 × 10 cm
Materiaali

100 % puuvilla, metalli

Pesuohje

pintapesu

Siirry sivun alkuun